Όροι & Πολιτική Κρατήσεων

Όροι & Πολιτική Κρατήσεων

Για να ολοκληρωθεί η κράτηση, πρέπει να προπληρωθεί το 30% του συνολικού ποσού. Η μεταφορά μπορεί να γίνει μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Το συνολικό ποσό πρέπει να καταβληθεί κατά την άφιξη.

Ώρα άφιξης – 15:00 – Ώρα αναχώρησης – 11:00

Το ξενοδοχείο μπορεί να ακυρώσει μη επιβεβαιωμένες κρατήσεις εάν τα δεδομένα πληρωμής δεν είναι έγκυρα για την προπληρωμή. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν έξω από το ξενοδοχείο. Παιδί έως 4 ετών είναι δωρεάν. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται

Η προσθήκη ενός επιπλέον κρεβατιού χρεώνεται με 15% της τιμής του δωματίου. Οι κάρτες VISA και MasterCard είναι αποδεκτές. Κρατήστε αντίγραφο της κράτησής σας και τραπεζικό έμβασμα και δείξτε το κατά την άφιξή σας. Κρατώντας ένα δωμάτιο δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτού του ξενοδοχείου.

Πολιτική ακύρωσης

Εάν ο πελάτης ακυρώσει την κράτηση 22 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, η προκαταβολή θα επιστραφεί (αν και θα πρέπει να καλύψετε τυχόν επιπλέον έξοδα).

Εάν ο επισκέπτης ακυρώσει εντός 21 ημερών, η προκαταβολή δεν θα επιστραφεί και ο επισκέπτης θα πρέπει να πληρώσει το 50% του συνόλου.

Όταν ο επισκέπτης έρθει αλλά πρέπει να φύγει νωρίτερα για κάποιο λόγο, ο πελάτης οφείλει την εξόφληση και δεν γίνεται καμία επιστροφή.

Υποχρεώσεις πελατών

Το υπόλοιπο καταβάλλεται κατά την άφιξη στο Leon Villas.

Πολιτική Διαμονής

Οι επισκέπτες δεν πρέπει να μεταφέρουν αντικείμενα του ξενοδοχείου έξω από αυτό.

Σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς αντικειμένων, οι επισκέπτες πρέπει να πληρώσουν την αξία του χαμένου αντικειμένου. Αυτή η τιμή καθορίζεται από τη διεύθυνση των ξενοδοχείων.

Για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά στην περιοχή του ξενοδοχείου προκαλείται από τους επισκέπτες, οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι (γυαλί, σεντόνια, πετσέτες, έπιπλα, τουαλέτα, ηλεκτρικές συσκευές).

Το ξενοδοχείο δεν έχει καμία υποχρέωση ή καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημιά των αντικειμένων των επισκεπτών που δεν ελέγχονται από το ξενοδοχείο. Όπως φωτιά, πλημμύρα κ.λπ.

Πολιτική τιμολόγησης

Η χρέωση και η πληρωμή της κράτησης και των υπηρεσιών γίνεται σε νόμισμα ευρώ. Η χρέωση χρέωσης πραγματοποιείται μόνο για εταιρείες, οργανισμούς και ταξιδιωτικά γραφεία που έχουν προηγουμένως εγκριθεί από το ξενοδοχείο και μόνο το προκαθορισμένο ποσό.